Χαλκίδα: Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ – Ο δράστης άρπαξε το ταμείο κι έγινε… καπνός

Ένα νέο περιστατικό διάρρηξης σε κατάστημα ΟΠΑΠ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, όπου ο δράστης έσπασε το τζάμι της πλαϊνή πόρτας του καταστήματος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και έγινε καπνός.

Μάλιστα όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα αποκλειστικά πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, κατά την είσοδό του ήξερε ακριβώς τι ήθελε το πήρε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα στην προσπάθεια του να διαρρήξει την είσοδο κόπηκε στα τζάμια της πόρτας αφήνοντας ίχνη αίματος.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οι ιδιοκτήτες καθώς και αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας, οι οποίοι συνέλεξαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Διάρρηξη στο ίδιο κατάστημα λίγο καιρό πριν από ανήλικους

Στο ίδιο κατάστημα είχε σημειωθεί ακόμη μία απόπειρα διάρρηξης τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, με δράστες αυτή τη φορά δύο ανήλικους Ρομά..

Λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι δύο 15χρονοι δράστες, «χτύπησαν» το πρακτορείο οι οποίοι είχαν πιαστεί επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ