Χαλκίδα: Αυτοί είναι οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία – Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές η υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός επιχειρηματία, στο σπίτι του στη Χαλκίδα. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, όταν ο άτυχος άνδρας, που διατηρούσε κατάστημα ρούχων, βρέθηκε νεκρός μέσα στην κατοικία του.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της δολοφονίας δύο αλλοδαποί, οι οποίοι αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Από την έρευνα και την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Νοεμβρίου, ενώ ο θάνατος του θύματος προήλθε δια ασφυξίας.

Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι του θύματος μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι χειρός και μη προσδιορισμένο αριθμό κοσμημάτων, ενώ κατά τη διαφυγή τους, πήραν και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του επιχειρηματία, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ ο ένας εξ αυτών, είχε συλληφθεί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, τον Μάιο του 2019, σε περιοχή της Αττικής.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ