Χάλκη: Ανήλικη κατήγγειλε 16χρονο Ιταλό για βιασμό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού στην Χάλκη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 16χρονου Ιταλού ο οποίος κατηγορείται  για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», το περιστατικό φέρεται να έγινε στην περιοχή Πόνταμος στις 23 Αυγούστου. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν σχετικά από γιατρό του νησιού, πήγαν στο ιατρείο και εκεί βρήκαν μια 15χρονη Βρετανίδα και την 55χρονη μητέρα της.

Με τη συνδρομή της γιατρού, καθώς δεν υπάρχει παιδοψυχολόγος στο νησί, οι αστυνομικοί εξέτασαν την ανήλικη που κατήγγειλε τον 16χρονο μαζί με την μητέρα της για βιασμό και εντόπισαν μέσω αναζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από μαρτυρίες τον δράστη.

Στην ανήλικη έδειξαν φωτογραφία του, που είχε αναρτηθεί από τον ίδιο στα social media, και εκείνη τον αναγνώρισε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 16χρονος είχε αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς με την οικογένειά του από την Χάλκη με προορισμό την Κάμειρο Σκάλα με το πλοίο Νήσος Χάλκη στις 23 Αυγούστου και οι πληροφορίες των αστυνομικών αναφέρουν πως στη συνέχεια αναχώρησε για την πατρίδα του με πτήση από τον Κρατικό Αερολιμένα Ρόδου.

Ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ενώ  προανάκριση διενεργείται από τον  ΑΣ Χάλκης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ