Χαλάνδρι: Πωλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο – Εντοπίστηκαν κάνναβη, πιστόλι και ματσέτα στο σπίτι του 29χρονου

Στη σύλληψη ενός 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών έξω από ένα σχολικό συγκρότημα και ένα πάρκο, στο Χαλάνδρι, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, περί πυροτεχνημάτων και βία κατά υπαλλήλων. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 21χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. ο 29χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε με βάση σχετικές πληροφορίες ότι άτομο διακινεί ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη έξω από σχολικό συγκρότημα, σε πάρκο και κάδους απορριμμάτων πλησίον του σπιτιού του στο Χαλάνδρι, αλλά και σε κοντινές περιοχές.

Από την έρευνα προέκυψε ότι από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου, ο 29χρονος προχώρησε σε 34 αγοραπωλησίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, που βρίσκεται κοντά στα σημεία διακίνηση των ναρκωτικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

-1,748 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης διαμοιρασμένη σε πλήθος νάιλον συσκευασίες,

-10,15 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης,

– μικροποσότητα κοκαΐνης,

-100 πλαστικά σακουλάκια,

-7 τρίφτες,

-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

– πιστόλι,

-114 φυσίγγια,

– ματσέτα συνολικού μήκους -60- εκατοστών,

– μαχαίρι,

– σπρέι πιπεριού,

– καταγραφικό μηχάνημα,

– καπνογόνο και 17 δυναμιτάκια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ