Χαλάνδρι: Ποια είναι η εικαστικός που πυροβόλησε τον γνωστό οφθαλμίατρο

Σοβαρά έχει τραυματιστεί ο 68χρονος οφθαλμίατρος από τα πυρά μιας εικαστικού, το μεσημέρι στο Χαλάνδρι. Η δράστις και το θύμα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που σήμερα είναι 12 ετών. Την επιμέλεια του παιδιού είχε πάρει ο οφθαλμίατρος, ο οποίος μεγάλωνε το παιδί με τη σύζυγό του.

Το μεσημέρι, ο 68χρονος επέστρεφε με το κοριτσάκι στο σπίτι του, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας στο Χαλάνδρι. Εκεί τον περίμενε η δράστις. Αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια, η γυναίκα έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

 

 

Ποια είναι η δράστις που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον οφθαλμίατρο

H 49χρονη γυναίκα από την Αλβανία, που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 68χρονο οφθαλμίατρο, συστήνεται ως εικαστικός. Όπως σημειώνει στο προφίλ της στο facebook έχει σπουδάσει στην ΑΣΚΤ (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών). Η 49χρονη είχε παράνομη σχέση με τον γιατρό και είχαν αποκτήσει μια κόρη, που σήμερα είναι 12 ετών, ενώ την επιμέλεια του παιδιού είχε ο πατέρας.

 

 

Ο οφθαλμίατρος είναι παντρεμένος και πατέρας άλλων δυο κοριτσιών. Όπως φαίνεται στα μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε μαζί του η εικαστικός και που η ίδια έχει ανεβάσει στο facebook, είχαν αρκετές λογομαχίες και προστριβές, που όπως φαίνεται, οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι.

 

Η υπόθεσή τους είχε γίνει και πρωτοσέλιδο στην Espresso πριν από περίπου έναν χρόνο και πλέον, με τον τίτλο “Σφαγή για το εξώγαμο μεγαλογιατρού – Τι καταγγέλλει εικαστικός για ισχυρό (παντρεμένο) των βορείων προαστίων”.

 

 

Ποιος είναι ο οφθαλμίατρος που τραυματίστηκε

Ο οφθαλμίατρος, θύμα της επίθεσης της πρώην συντρόφου του, είναι γνωστός γιατρός στα βόρεια προάστια. Από το 1989 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο ‘ΟΦΘΑΛΜΟΣ’ και το Θεραπευτήριο “ΥΓΕΙΑ” όπου ασχολήθηκε, εκτός των άλλων, με τη χρήση των ακτινών laser και τις παθήσεις του αμφιβληστροειδoύς και της ωχράς κηλίδας (medical retina).

Είναι από τους πρώτους που εφάρμοσε στην Ελλάδα και διεθνώς το laser στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας, υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος του Θεραπευτηρίου “ΥΓΕΙΑ”, με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Έχει επίσης εκπαιδεύσει αρκετούς νέους οφθαλμιάτρους στον τομέα αυτό.


Υπήρξε το 1993 ένα από τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Διαθλαστικής Χειρουργικής μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής Γιάννης Παλλήκαρης. Η εταιρία αυτή αργότερα συνενώθηκε με την Εταιρία Ενθέτων Ενδοφθαλμίων Φακών και δημιουργήθηκε η Ελληνική Εταιρία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, επίσημος επιστημονικός φορέας των Ελλήνων Χειρουργών οφθαλμιάτρων που ασχολούνται με τη χειρουργική του καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική.

οφθαλμίατρος
Έχει μετεκπαιδευθεί και συνεργαστεί με νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού (Αγγλία-Σκωτία). Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλά Οφθαλμολογικά Συνέδρια, ελληνικά και διεθνή και είναι μέλος σε Επιστημονικές Εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου ‘ΥΓΕΙΑ’. Διευθύνει παράλληλα το Ιατρείο Διάγνωσης και Θεραπείας Οφθαλμικών Παθήσεων “ΕΜΜΕΤΡΩΠΙΑ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ