Χαλάνδρι: Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην σύντροφο της εικαστικού – “Μου επιτέθηκε με μαχαίρια”

Χαλάνδρι δράστις

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της εικαστικού, που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι. Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης, ανέφερε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα βίας από την εικαστικό, η οποία μάλιστα του είχε επιτεθεί και με μαχαίρια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, “η κοπέλα πάσχει από ψυχιατρικό πρόβλημα”.

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης, μίλησε στο ΟΡΕΝ, λέγοντας ότι “οι διάφορες εμμονές της έγιναν ψυχώσεις κι όλο αυτό την οδήγησε σε αυτή την κατάσταση που την οδήγησε” και πρόσθεσε ότι η γυναίκα είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική και τη μία φορά το είχε σκάσει. Αναφέρθηκε στο περιστατικό της αρπαγής της κόρης της από την ίδια, σημειώνοντας ότι αυτό αποτέλεσε και την αφορμή, ώστε να διαταραχθούν η μεταξύ τους σχέση.

Χαλάνδρι: “Έχει πρόβλημα ψυχιατρικό”

“Δυστυχώς και εγώ υπέστην βία της παρορμητικής της συμπεριφοράς. Ήταν επιθετική, παρορμητική, βίαιη. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο έκανε μία επίθεση με σπρέι εναντίον μου… Έχω γλυτώσει και εγώ από την βίαιη συμπεριφορά της”, είπε ο πρώην σύντροφος της εικαστικού. Ο ίδιος σημείωσε ότι η γυναίκα είχε μένος εναντίον του πατέρα του παιδιού της, του οφθαλμίατρου, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να τον πυροβολήσει. “Η κοπέλα έχει πρόβλημα ψυχιατρικό, δυστυχώς πάσχει”, κατέληξε ο πρώην σύντροφός της.

Δείτε τι είπε στο ΟΡΕΝ:

Exit mobile version