Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών στον τερματοφύλακα του Βόλου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία στον Μπόρις Κλέιμαν για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, ύστερα από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου.

Μία παρέα μαθητών από το Βέλγιο που βρίσκονταν στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, διασκέδαζαν στο μαγαζί, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τη δική του παρέα. Κάποια στιγμή, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής την πλησίασε προκειμένου να την φλερτάρει, κάνοντας αρχικά άσεμνες χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Αυτό φαίνεται πώς ήταν και η αφορμή για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο παρέες και ο οποίος συνεχίστηκε στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν έξι προσαγωγές.

Η ανήλικη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου, ο οποίος είναι υπήκοος Ισραήλ.

Νωρίτερα, η σύλληψή του προκάλεσε την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τόσο τον τερματοφύλακα όσο και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος πιθανότατα ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος . Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ