Blue Horizon – Τι κατέθεσε στέλεχος του Λιμενικού: «Άκουσα φωνές και έτρεξα στο σημείο – Μέχρι να φτάσω είχε ήδη γίνει το κακό»

Την δική του εκδοχή για το γεγονός ότι δεν ήταν μπροστά στον καταπέλτη του Blue Horizon έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος του Λιμενικού που βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά τη στιγμή της δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη.

Blue Horizon: Δύο καρατομήσεις και πειθαρχικός έλεγχος για 4 στελέχη του Λιμεναρχείου Πειραιά – Το πόρισμα της ΕΔΕ για τον θάνατο του Αντώνη

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Ήμουν γύρω στα 50 μέτρα από τον καταπέλτη. Είχα απομακρυνθεί. Ξαφνικά άκουσα φωνές και έτρεξα στο σημείο. Μέχρι να φτάσω εκεί είχε ήδη γίνει το κακό», φέρεται να υποστηρίζει ο άνδρας του Λιμενικού που ήταν στο σημείο.

Blue Horizon: «Θέλω οι δολοφόνοι να σαπίσουν στην φυλακή» – Συγκλονίζει η αδερφή του 36χρονου Αντώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκεκριμένο στέλεχος είναι εξαιρετικά έμπειρο ενώ κατά το παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έχει βραβευτεί και για διασώσεις. Ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει για το συμβάν.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τους κανόνες ασφαλείας σε κάθε λιμάνι της χώρας κατά την διάρκεια οποιουδήποτε απόπλου πρέπει να βρίσκεται μπροστά από τον καταπέλτη για επίβλεψη στέλεχος του Λιμενικού. Η παρουσία του στο κάθε σημείο είναι απαραίτητη μέχρι να απομακρυνθεί το πλοίο από το λιμάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ