“Μπλόκο” στους πεζούς από τα σκουπίδια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αφόρητη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια σε πολλές περιοχές της Αττικής, παρόλο που έχει ξεκινήσει η αποκομιδή.

Σε νέα φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, στον Πεδίον του Άρεως, βλέπουμε τα σκουπίδια να έχουν σχηματίσει “βουνό”, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα από το συγκεκριμένο σημείο να είναι αδύνατον να περάσει κάποιος πεζός.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος κάδος είναι μπλε και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για προϊόντα ανακύκλωσης, παρόλα αυτά οι πολίτες φαίνεται να το αγνοούν, αφού έχουν αφήσει εκεί όλα τα είδη απορριμμάτων.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.