Μπλόκο σε φορτηγό με 22 κιλά κοκαϊνης από την Ιταλία – Εντοπίστηκε στη Μάνδρα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, που έφτασε στη χώρα μας από την Ιταλία, μέσω του λιμανιού της Πάτρας, εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε φορτηγό, στη Μάνδρα Αττικής στις 5 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν αναλάβει το χειρισμό της υπόθεσης, ακινητοποίησαν το όχημα και κατάσχεσαν ένα κιλό και 258 γραμ. κοκαΐνης, πάνω από δύο κιλά λευκής σκόνης άγνωστης χημικής συστάσεως, ορθογώνιες μεταλλικές σφραγίδες με ανάγλυφα αποτυπώματα και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα για την επανατυποποίηση ναρκωτικών.

Αρχικά συνέλαβαν τον 37χρονο Έλληνα οδηγό του φορτηγού και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν επιπλέον και κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι με γεμιστήρα, 40 φυσίγγια κρότου, ορθογώνια μεταλλικά καλούπια διαφόρων διαστάσεων και τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, ερευνήθηκε εξονυχιστικά το φορτηγό όχημα και σε ειδική κρύπτη που ήταν κατασκευασμένη με ιδιαίτερο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά δύσκολη η ανίχνευση της, βρέθηκαν 21 περίπου κιλά κοκαΐνης σε 18 συσκευασίες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και ο 37χρονος οδηγός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από τις αρμόδιες Αρχές. Δείτε το βίντεο από τον εντοπισμό των ναρκωτικών:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ