Μπέος: Δεν υπήρξε σύλληψη – Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα

Τη δική του εκδοχή σχετικά με τη σύλληψή του δίνει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος υποστηρίζει ότι προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα κι ότι η διαδικασία του αυτόφωρου δεν τηρείται για δημάρχους.

Βόλος: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο – Έξαλλος ο Μπέος: «Ο Βόλος δεν είναι οι 100 μπαχαλάκηδες – Νούμερα»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο Αχιλλέας Μπέος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «σχετικά με τα περί δήθεν σύλληψής μου μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο γνωστός Γαργάλας, σημειώνω τα εξής: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να υποβάλει μήνυση για όποιο λόγο κρίνει εκείνος αναγκαίο, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες. Είναι, όμως, επίσης βασική υποχρέωση των Εισαγγελικών Αρχών να αξιολογούν και να κρίνουν τη σοβαρότητα της κάθε μήνυσης, πριν προχωρήσουν στην όποια διαδικασία.

Στην δική μου περίπτωση θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα. Άλλωστε η διαδικασία του αυτοφώρου δεν τηρείται για Δημάρχους. Όσοι ζουν από το «επάγγελμα» της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική έκθεση του αξιωματικού υπηρεσίας και να ενημερωθούν, όσο κι αν τους ενοχλεί, για την αλήθεια. Εκτενώς, και για το θέμα αυτό, θα αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ