Μπαλάσκας: Γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία στα πάρτι στις πλατείες – ΒΙΝΤΕΟ

Στα πάρτι που γίνονται σε πολλές πλατείες της χώρας αναφέρθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και εξήγησε γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία. Όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας “μέσα στο πλήθος που βλέπουμε στις πλατείες, υπάρχουν νέοι που έχουν κουραστεί από το παρατεταμένο lockdown, οικογενειάρχες, μικρά παιδιά, αλλά και ακραία στοιχεία” και αναρωτήθηκε “τι μπορεί να κάνει η αστυνομία σε αυτές τις περιπτώσεις”.

Ερωτηθείς γιατί για παράδειγμα στην πλατεία Βαρνάβα η Αστυνομία με την παρουσία της έχει καταφέρει να αποτρέψει τα κορονοπάρτι, απάντησε ότι αυτό έγινε γιατί υπάρχει σχέδιο για αστυνόμευση, αλλά αυτή είναι μια πλατεία και γύρω – γύρω υπάρχουν δεκάδες και δεν μπορούν να αστυνομευτούν όλες με τον ίδιο τρόπο, οπότε οι επιτήδειοι που κερδίζουν από αυτά τα πάρτι μπορούν μέσα σε δυο ώρες να στήσουν τις εκδηλώσεις τους.

Απαντώντας στα παράπονα πολιτών ότι την ώρα που στα πάρτι μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι, σε άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις κόβονται πρόστιμα από αστυνομικούς, ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί εκτελούν εντολές κι αν θέλουμε διαφορετική αντιμετώπιση, αυτή θα πρέπει να έρθει από ψηλά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ