Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξανά… στα θρανία ο συζυγοκτόνος με στόχο τις πανελλήνιες

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον του. Ο πιλότος, που αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν και τοποθέτησε την μικρή Λυδία πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας της, σκηνοθετώντας στη συνέχεια ένα σκηνικό ληστείας, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να αποκτήσει κι άλλα… εφόδια και να διευρύνει τις γνώσεις του, καθώς γνωστοποίησε την πρόθεσή του να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις του χρόνου, ώστε να μπει στην Νομική Σχολή.

Τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε το Star. Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει τεθεί σε καραντίνα για τον κορονοϊό, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των φυλακών μετά την μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Εντός των επόμενων τριών ημερών αναμένεται να μεταφερθεί στο κελί όπου θα εκτίσει το υπόλοιπο της ισόβιας ποινής που του έχει επιβληθεί για τον φόνο της άτυχης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα δύο αιτήματά του στη διεύθυνση των φυλακών Μαλανδρίνου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την πρώτη ημέρα στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο πιλότος γνωστοποίησε στη διεύθυνση των φυλακών τα δύο αιτήματα του. Το πρώτο αφορά στην επιθυμία του να κάνει μεροκάματα στις φυλακές. Το εν λόγω αίτημα βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό τηλέφωνο στο κελί του. Έως ότου βγει η απόφαση για την πειθαρχική ποινή, η Διεύθυνση των φυλακών δεν μπορεί να απαντήσει στο συγκεκριμένο αίτημα.

Το δεύτερο αίτημα του δολοφόνου της Καρολάιν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι επιθυμεί την επόμενη χρονιά να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, ώστε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. Κατά τη διάρκεια της δίκης του, πάντως, είχε κάνει αίσθηση το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απηύθυνε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ