“Μπαμπά πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω” – Συγκλονίζει φίλος του 19χρονου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβαν σήμερα οι δύο τραυματίες της δολοφονικής επίθεσης στην περιοχή του Χαριλάου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης. Ο ένας τραυματίας και κολλητός φίλος του Άλκη περιέγραψε με λεπτομέρειες τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν μετά την φονική επίθεση.

Ο 19χρονος Άλκης μαζί με φίλους του είχαν φύγει από μία καφετέρια της περιοχής, κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τους πλησίασε μία ομάδα ατόμων, τους ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια εξαπέλυσαν την επίθεση. Δύο από την παρέα του Άλκη πρόλαβαν και έφυγαν. Δυστυχώς, ο 19χρονος δέχτηκε χτύπημα στο πόδι από μαχαίρι με κυρτή λάμα που μοιάζει με δρεπάνι, με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με το voria.gr, o ένας από τους φίλους του Άλκη, παρόλο που είχε δεχθεί επτά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία ευτυχώς ήταν επιφανειακά, προσπαθούσε να δει εάν είναι στη ζωή ο Άλκης. Στο σημείο έφτασε και ο πατέρας του φίλου του Άλκη και πήγε αμέσως πάνω από τον γιο του προκειμένου να δει εάν είναι καλά.

Εκείνος με όση δύναμη του είχε απομείνει, είπε στον πατέρα του να τον αφήσει και ότι ο Άλκης πεθαίνει. «Άσε με εμένα, μπαμπά, πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραυματισμένος φίλος του αδικοχαμένου Άλκη, παρότι δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν θυμάται την εξέλιξη των γεγονότων και σταδιακά του έρχονται στο μυαλό όλο και περισσότερες εικόνες από τη μοιραία νύχτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ