Αξιωματικός του στρατού ύποπτος για υπεξαίρεση

Αξιωματικός του στρατού ύποπτος για υπεξαίρεση

Υπόθεση υπεξαίρεσης απασχολεί το Στρατόπεδο Αντιστρατήγου  Καποτά στο Μενίδι Αττικής, αφού πριν λίγο καιρό, διαπιστώθηκε από τη διοίκηση οικονομικό έλλειμμα στο στρατόπεδο.

Αμέσως κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον εντοπισμό των υπαιτίων της «μαύρης τρύπας»: προκαταρκτική εξέταση, ένορκη διοικητική εξέταση και ανακρίσεις, με καταθέσεις από τους φαντάρους, οι οποίοι υπηρετούν τη θητεία τους στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Το ύψος του ελλείμματος δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί με ακρίβεια, αλλά εκτιμάται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.  Η αρχική εκτίμηση ανεβάζει το ποσό περίπου στα 10.000 ευρώ, ωστόσο, όσο συνεχίζονται οι διαδικασίες και οι έλεγχοι στα οικονομικά, το ποσό φαίνεται να μεγαλώνει αρκετά, υπερβαίνοντας τις όποιες αρχικές εκτιμήσεις.

Μέχρι στιγμής όλες οι πληροφορίες «φωτογραφίζουν» έναν συγκεκριμένο αξιωματικό του στρατοπέδου ως βασικό ύποπτο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να παρακρατούσε επί της ουσίας, τις αμοιβές από τους φαντάρους, εμφανίζοντας πλαστά  έγγραφα με τις υπογραφές τους.

 

Πηγή: Δημοκρατία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ