Αυγή: Οι δημότες πλήρωσαν τα «σπασμένα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου

«Με 228.000 Ευρώ χρέωσε τους πολίτες του Ωραιοκάστρου, ο Δήμαρχος της πόλης, αφού αυτοί πλήρωσαν τα σπασμένα από παλιότερους τραμπουκισμούς και καταστροφές για τις οποίες είχε καταδικαστεί ο κ. Αστέριος Γαβότσης», όπως αναφέρει σήμερα, η «Αυγή», αναφερόμενη σε επεισόδια του 2008, που σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Δήμαρχος «είχε πρωταγωνιστήσει», στη ματαίωση δημιουργίας, στα όρια του δήμου του, παραρτήματος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

«Πολύ πριν τα βάλει με τα προσφυγόπουλα, καλώντας τους γονείς να τα διώξουν από τα σχολεία του Ωραιοκάστρου, ο “γαλάζιος” δήμαρχος είχε επιδοθεί στο κυνήγι των ψυχικά πασχόντων, έχοντας πρωταγωνιστήσει στα επεισόδια του 2008 για τη ματαίωση της δημιουργίας παραρτήματος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στα όρια του δήμου του. Ο Αστέριος Γαβότσης, που καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός, κατάφερε να περάσει στον προϋπολογισμό του δήμου τα “σπασμένα”».

«Ο “γαλάζιος” δήμαρχος, που πρόσφατα κάλεσε τους γονείς να ανοίξουν ακόμη και κεφάλια, ώστε να διώξουν τα προσφυγόπουλα από τα σχολεία του Ωραιοκάστρου, έτυχε της συμπαράστασης Μάκη Βορίδη, αλλά και της ανοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Ν.Δ. μια και, εκτός από το ότι είναι ρατσιστής, αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιεί τα χρήματα των δημοτών του για να πληρώνει τις ακραίες και επικίνδυνες αντιλήψεις του», ολοκληρώνει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Αυγή

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Διγλωσσία της ΝΔ για τις εκδηλώσεις ξενοφοβίας

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω

Παπαθεοδώρου: Η κοινωνία του Ωραιοκάστρου πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του δημάρχου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ