Ατύχημα στον «αέρα»: Ο Γιάννης Κανελλάκης έριξε ποτήρι με νερό και δημοσιογράφος πετάχτηκε από την θέση του

Ατύχημα στον «αέρα» του ΟΡΕΝ. Η πολιτική επικαιρότητα, η ακρίβεια και η τραγωδία στα Τέμπη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, που είχαν ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γ. Στύλιος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μπελαβίλας και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Κανελλάκης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». Στην εκπομπή καλεσμένοι ήταν και οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Ζαμπούκας και Νίκος Σβέρκος.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τα Τέμπη, ο Γιάννης Κανελλάκης άσκησε έντονη κριτική. «Παραιτείται ο κύριος Καραμανλής, δεν φέρει ευθύνες για το έγκλημα; Τι σημαίνει παραιτούμαι; Οι τιμωρίες δεν υπάρχουν; Νόμοι δεν υπάρχουν; Και τον βάζετε πάλι υποψήφιο στις Σέρρες; Δεν συντελέστηκε το έγκλημα των 57 ατόμων, που βρήκαν τραγικό θάνατο; Και τι μένει από εκεί και πέρα; Ξαναγίνομαι βουλευτής; Μπαίνω ξανά στη Βουλή;», έλεγε, κουνώντας τα χέρια του για έμφαση.

Με την κίνηση των χεριών του, όμως, έριξε κατά λάθος ένα ποτήρι με νερό στο τραπέζι, προς την πλευρά του Ανδρέα Ζαμπούκα, που καθόταν δίπλα του. «Ωχ, συγγνώμη», ακούστηκε να λέει ο κ. Κανελλάκης, με τον δημοσιογράφο αρχικά να «εξαφανίζεται» από την οθόνη και στη συνέχεια να παίρνει χαρτιά για να σκουπίσει τα νερά.

Δείτε το βίντεο, μετά το 18:50:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ