Αττική: Συνελήφθη γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο για “φακελάκι” – Ζήτησε από έγκυο 500 ευρώ

Στη σύλληψη ενός γιατρού, που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, για “φακελάκι” προχώρησαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο γιατρός συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, 11 Μαΐου, έπειτα από καταγγελία που έκανε μία έγκυος γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι ο γυναικολόγος απαίτησε να του δοθούν 500 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεκριμένη ιατρική πράξη. Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης που έγινε την Τρίτη, ο γιατρός παρέλαβε τα χρήματα, που ήταν προσημειωμένα και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία εγκυμονούσας ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ιατρός προκειμένου να πραγματοποιήσει ιατρική πράξη απαίτησε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε προχθές (Τρίτη 11 Μαΐου 2021) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή του προσημειωμένου χρηματικού ποσού. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.