Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου  

Τροχαία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή (4/5) σε δρόμους των Δήμων Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Αθηναίων, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Για τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής».

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 08.00΄ έως 10.00΄, στις περιοχές των Δήμων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, ως εξής:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 08.00΄ έως 11.00΄, στους κατωτέρω οδικούς άξονες του Δήμου Αθηναίων ως εξής:

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Exit mobile version