Ασυνείδητος οδηγός φορτηγού μεταφέρει ξύλα χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ένα φορτηγό γεμάτο με ξύλα που προεξέχουν κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους του Αμαρουσίου, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Ο οδηγός, μεταφέρει τις ξύλινες σανίδες χωρίς να τηρεί κανέναν κανόνα ασφαλείας θέτοντας σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα ξύλα που προεξέχουν από το όχημα, δεν είναι δεμένα με κάποιο τρόπο μεταξύ τους, ενώ υπάρχει κίνδυνος να πέσουν στο οδόστρωμα ή ακόμη χειρότερα πάνω σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή και πεζό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ