Αστυνομικός χρυσοθήρας

Αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πήρε μετάθεση στη θέση του διοικητή σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής όλα καλά ως εδώ. Όμως ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε εντοπιστεί να ψάχνει με τζιπάκι στης υπηρεσίας λίρες στην περιοχή του Ναύπλιου, ενώ είχε ανακριθεί και για τη δολοφονία επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στο Αργος.

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που ήταν ο «σύνδεσμος» της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Αγγλίας στην Ελλάδα είχε εντοπιστεί πριν μερικούς μήνες να κυκλοφορεί με τζιπάκι της ΕΛΑΣ στο Ναύπλιο και να ψάχνει μαζί με τον δολοφονημένο επιχειρηματία και αλλά άτομα να ψάχνει για λίρες και αρχαία. Ο αστυνομικός χρησιμοποιούσε το όχημα της ΕΛΑΣ για να μην γίνει «στόχος» και να αποφεύγει τα μπλόκα των συναδέλφων του όμως εντοπίστηκε και είχε προσαχθεί.

Όμως οι «περιπέτειες» του δεν τελείωσαν εκεί καθώς στις 12 Ιούλιου η δολοφονία του 50χρονου επιχειρηματία Γ.Κ.  τον οδήγησε ξανά στην Ασφάλεια για κατάθεση. Η στενή σχέση του με τον δολοφονηθέντα ήταν ο λόγος της κλήσης του. Η έρευνα των αρχών δεν έχει σταματήσει και  βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Ο Γ.Κ. είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του στο Ναύπλιο, εκεί του είχαν στήσει ενέδρα και τον εκτέλεσαν με τέσσερις σφαίρες.

Το περίεργο είναι ότι πάρα το βεβαρημένο παρελθόν του ο αξιωματικός μετατάχτηκε από την αντιτρομοκρατική , είναι ο μοναδικός, σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής στη θέση του διοικητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ