Αστυνομικός πυροβόλησε απαγωγείς ηλικιωμένης στην Κηφισιά – Νεκρός ένας από τους δράστες – ΒΙΝΤΕΟ

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Κηφισιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μοτοσυκλετιστής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ήταν εκτός υπηρεσίας και κυκλοφορούσε με την ιδιωτική μοτοσυκλέτα του, αντιλήφθηκε τρεις άνδρες που επιβίβαζαν με τη βία σε αυτοκίνητο μία ηλικιωμένη γυναίκα. Κατάλαβε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και άρχισε να τους ακολουθεί.

Παράλληλα προσπάθησε να καλέσει για ενισχύσεις. Σε επόμενο δρόμο, είδε τους άνδρες να σταματούν ακαριαία το αυτοκίνητο και να βγάζουν τη γυναίκα από το αυτοκίνητο. Τους ζήτησε να κινητοποιηθούν κι εκείνοι προσπάθησαν να διαφύγουν. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και άνοιξε πυρ με στόχο τα λάστιχα όπως είπε ο ίδιος στους ανωτέρους του, αλλά δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Λίγη ώρα αργότερα η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ ότι μεταφέρθηκε εκεί με ιδιωτικό μέσο άνδρας που έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο και κατέληξε μόλις πέρασε την είσοδο του νοσοκομείου, όπου τον εγκατέλειψαν οι συνεργοί του.

Το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ