Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό 19χρονη στη Χίο

Μία ιδιαίτερη ιστορία κρύβεται πίσω από τον αστυνομικό που το πρωί της Παρασκευής εν ώρα υπηρεσίας βούτηξε και έσωσε από πνιγμό 19χρονη στο λιμάνι της Χίου. Ο εν λόγω αστυνομικός είναι ο υπαρχιφύλακας, Αντώνης Ευαγγελινέλης που υπηρετεί στο Α.Τ. του νησιού και είναι ξάδερφος του Ιωάννη Ευαγγελινέλη. Πρόκειται για το μέλος της ομάδας ΔΙΑΣ που τον Μάρτιο του 2011 σε ηλικία 23 ετών έπεσε νεκρός μαζί με τον συνάδελφό του, Γιώργο Σκυλογιάννη από τα πυρά κακοποιών στην περιοχή του Ρέντη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπαρχιφύλακας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, διαπίστωσε ότι η 19χρονη καλούσε σε βοήθεια. Δεν το σκέφτηκε. Αμέσως βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να την ανασύρει με ασφάλεια σε προβλήτα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού.

Νωρίτερα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 19χρονη με έναν συνομήλικό της έπεσαν με ΙΧ αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έδωσαν πρώτες βοήθειες και όλοι είναι καλά στην Υγεία τους. Μάλιστα, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, εκφράζει τις ευχαριστίες του και τα θερμά του συγχαρητήρια στον υπαρχιφύλακα για την εξαίρετη πράξη του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ