Αστυνομικός έκανε… ταμείο

Αστυνομικός έκανε… ταμείο

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καστοριά, ευρισκόμενος σε υπηρεσία και φορώντας τη στολή του, έβαλε χέρι στο ταμείο ζαχαροπλαστείου της πόλης και άρπαξε 50 ευρώ.

Εγινε, όμως, αντιληπτός από υπάλληλο και συνελήφθη από συναδέλφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλοπή έγινε την Τετάρτη, σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής Χλόη στην Καστοριά, όπου ο αστυφύλακας, που προέρχεται από τη συνοριοφυλακή και υπηρετεί στο Σώμα τα τελευταία 13 χρόνια, βρισκόταν μαζί με άλλους δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και έπιναν καφέ.

Κάποια στιγμή μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του υπευθύνου άνοιξε την ταμειακή μηχανή και έκλεψε 50 ευρώ.

Εκείνη την ώρα επέστρεφε ο υπάλληλος, ο οποίος τον αντιλήφθηκε. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ακολούθησε λογομαχία, με τον αστυνομικό να επιστρέφει το ποσό της κλοπής και να ζητά από τον υπάλληλο να μη δώσει συνέχεια, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Εκείνος, όμως, αντέτεινε πως δεν μπορεί να αποσιωπήσει το γεγονός, το οποίο ούτως ή άλλως είχε καταγραφεί στις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. Κλήθηκε η αστυνομία και ο αστυφύλακας συνελήφθη.

 

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ