Αστρολογία: Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6/9/2020

Προβλέψεις από τη Marie-Denise Διαμαντή

Από τις 6/9/2020 έως και τις 2/10/2020 η ευεργέτιδα Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο της χαράς της (κατά την αρχαιοελληνική θεώρηση της αστρολογίας), δηλαδή στο Λέοντα.

Η Αφροδίτη από το Λέοντα, αναμένεται να προσφέρει στιγμές χαράς, ικανοποίησης σε ηθικό / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και ευκαιρίες για προσωπική ανανέωση ή «ανοίγματα» / διεξόδους σε ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών κυρίως στους Κριούς, στους Λέοντες, στους Τοξότες, αλλά και στους Υδροχόους, στους Διδύμους και στους Ζυγούς.

Έρωτας, παιδιά, αναψυχή, πλήρωση μιας επιθυμίας, ενασχόληση με τέχνες / δημιουργικές δραστηριότητες / χόμπυ είναι η θεματολογία στην οποία θα μπορούσαν να εστιάσουν οι Κριοί.

Λάμψη και γοητεία, βελτίωση της εικόνας / της εμφάνισης, αλλά και περισσότερη τύχη σε σχέσεις / συνεργασίες αφορά τώρα τους Λέοντες.

Ταξίδια, σπουδές, μεγάλες συμφωνίες με πολυεθνικές εταιρίες / με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, έρωτας από μακριά ή με διαφορά κουλτούρας / ηλικίας και τεκνοποίηση ενέχουν εύνοια, ενώ διαφαίνονται παράλληλα και καινούργιοι, αισιόδοξοι «δρόμοι» για τη ζωή των Τοξοτών.

Κοινωνικότητα, φιλίες, γνωριμίες, διαδικτυακές επαφές δίνουν εύνοια κι ανοίγουν ευκαιρίες πάσης φύσεως στους Ζυγούς.

Σημαντικοί άνθρωποι – σύντροφος / συνεργάτης / σύμβουλος- διαδραματίζουν σπουδαίο (και θετικό) ρόλο πιθανότατα στη ζωή των Υδροχόων, σε μια εποχή όπου …

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 6/9/2020! – Marie-Denise Διαμαντή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ