Ασπρόπυργος: Συνελήφθη ο υπαξιωματικός – Είχε ταμπουρωθεί στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών μετά τους πυροβολισμούς

στρατός

Ταμπουρωμένος ήταν στην Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, για αρκετή ώρα ο υπαξιωματικός, ο οποίος πυροβόλησε νωρίτερα στον αέρα. Πριν από λίγο συνελήφθη.

του Χρήστου Μαζανίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο σημείο έφτασε αμέσως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ έγιναν διαπραγματεύσεις για να τον πείσουν να παραδοθεί. Η Β μοίρα Αλεξιπτωτιστών υπάγεται στην Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), που είναι στην άμεση αρμοδιότητα του ίδιου του κ. Φλώρου.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, για άγνωστη αιτία, ο υπαξιωματικός άνοιξε πυρ, προκαλώντας πανικό στην μονάδα. Ακούστηκαν ριπές στον αέρα και όλοι τρομοκρατήθηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε το τελευταίο διάστημα υποβόσκουσα διαμάχη μεταξύ του υπαξιωματικού και του διοικητή.