Ασπρόπυργος: Εξετάζεται εάν η εμπρηστική επίθεση συνδέεται με Κορυδαλλό και Νέο Κόσμο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο, όπου δύο νταλίκες κάηκαν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέεται η συγκεκριμένη εμπρηστική επίθεση με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, καθώς τα θύματα της δολοφονικής ενέδρας ανήκαν κατά πληροφορίες στο περιβάλλον προσώπου που σχετίζεται με το βενζινάδικο που έγινε στόχος στον Ασπρόπυργο. Ο πατέρας του προσώπου αυτού είχε δολοφονηθεί πέρυσι από επαγγελματίες εκτελεστές.

Επίσης οι αστυνομικοί εξετάζουν και το σενάριο σύνδεσης με το κλεμμένο όχημα με βαρύ οπλισμό που βρέθηκε παρκαρισμένο στην οδό Φανοσθένους στο Νέο Κόσμο. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο Καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, μία χειροβομβίδα και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από την περιοχή της Νίκαιας. Στο εσωτερικό του έχει βρεθεί γενετικό υλικό που ήδη βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας. Όσον αφορά στα όπλα πάντως, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, είναι “καθαρά”, ενώ δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, αλλά μόνο DNA.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ