Ασέλγεια κατά 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Προσπάθησα να την φιλήσω» παραδέχτηκε ο 42χρονος

«Προσπάθησα να την φιλήσω» παραδέχτηκε ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Βασιλικών.

Ο δράστης γνώριζε τόσο την ανήλικη όσο και την οικογένειά της, ενώ είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, καθώς εργαζόταν περιστασιακά σε εκκλησία της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ThessToday.gr.

Την περασμένη Τετάρτη, η 14χρονη επιβιβάστηκε στο όχημα του 42χρονου, ο οποίος την οδήγησε σε απόκρυφο ρέμα. Εκεί, έκανε κίνηση να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει, με την κοπέλα να αντιδρά και να καταγγέλλει κατευθείαν στην οικογένειά της τα όσα συνέβησαν.

Στη συνέχεια, η ανήλικη μαζί με τους γονείς της απευθύνθηκαν στο Τ.Α. Θέρμης και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάθεσή του, ο 42χρονος ισχυρίστηκε πως «με πήρε τηλέφωνο γιατί αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα» και επιβεβαίωσε την πράξη του, δηλώνοντας ότι: «προσπάθησα να την φιλήσω».

Τις άμεσες ενέργειες της ΕΛΑΣ εξήρε ο Κοινοτάρχης Βασιλικών, Αστέριος Καρακώτας. Ο ίδιος σημείωσε στο ThessToday.gr ότι «πρέπει να μιλάμε όλοι μας, ανεξαρτήτως ηλικίας -πόσο μάλλον τα παιδιά, καθώς δεν ήξερε για το συμβάν ούτε ο διευθυντής του σχολείου. Δεν είχε αντιληφθεί κανείς κάτι. Για αυτόν τον λόγο και για τέτοια θέματα, χρησιμοποιούμε εφαρμογή για την άμεση ενημέρωση του πολίτη με την Κοινότητά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ