Αρχίζουν οι απολογίες στη δίκη για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη

Με τις απολογίες των έξι κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα στο Κακουργιοδικείο Νεάπολης η πολύκροτη δίκη για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, τον Σεπτέμβρη του 2014 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Με τις απολογίες των έξι κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα στο Κακουργιοδικείο Νεάπολης η πολύκροτη δίκη για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, τον Σεπτέμβρη του 2014 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Η δίκη ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 6 άτομα, οι πέντε εκ των οποίων είναι κρατούμενοι, ενώ στον έκτο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, πριν τη λήξη του 18μηνου προφυλάκισης των κατηγορουμένων.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Για δολοφονία κάνουν λόγο οι γιατροί της οικογένειας Κατσούλη

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google