Άρτεμις Θεριάκη: Πέθανε στο ίδιο νοσοκομείο με την μητέρα της, με δύο μήνες διαφορά – Συγκινεί ο σύντροφός της

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση ότι πέθανε η αθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Θεριάκη, σε ηλικία 37 ετών. Η αθλήτρια από την Πάτρα έδωσε μάχη με την λευχαιμία, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, δύο μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, από καρκίνο.

Μητέρα και κόρη «έσβησαν» στο ίδιο νοσοκομείο. «Ήταν από πάνω η μητέρα, από κάτω η Άρτεμις» στους ορόφους, όπως είπε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της 37χρονης. Η μητέρα, σύμφωνα με τον Κώστα Πιέρρο, «μας έπαιρνε με κάμερα κι έλεγε “να φύγω εγώ να μείνει η Άρτεμις”».

Ο σύντροφος της άτυχης αθλήτριας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Όπως είπε, η Άρτεμις έμαθε με άσχημο τρόπο το πρόβλημα της υγείας της. «Μπήκε στο δωμάτιο μία γιατρός και της είπε “έχεις οξεία λευχαιμία”. Στεναχωρήθηκα, νομίζω πρέπει να πας με κάποιον ψυχολόγο να τα λες». Εξήγησε ότι αφού έμαθε την σκληρή πραγματικότητα για την υγεία της, δεν σκέφτηκε κάτι, παρά μόνο προβληματίστηκε λίγο ότι θα χάσει τα μαλλιά της.

Σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν οι δύο τους, είπε στην εκπομπή: «Εγώ την γνώρισα νοσοκομειακά. Νοσηλευόταν η κόρη μου στο νοσοκομείο και η Άρτεμις είχε ένα πρόβλημα υγείας. Η Άρτεμις μου έστειλε μήνυμα στο Facebook, γνωριζόμασταν, για περαστικά στην κόρη μου. Τη ρώτησα πού βρίσκεται, μου είπε στον “Άγιο Ανδρέα”. Έφυγα από το Ρίο και πήγα στον “Άγιο Ανδρέα”. Έτσι ξεκινήσαμε. Ήμασταν μαζί 25 μέρες. Κάθισα μαζί της, δίπλα της, σε μία πολυθρόνα για 70 ημέρες. Κοιμόμουν και στο κρεβάτι. Κάναμε όνειρα, πηγαίναμε για μπάνιο. Ήθελε να γίνει προπονήτρια, αυτό ήταν το μεγάλο μαράζι της».

«Με ρωτούσαν πόσα χρόνια ήμασταν παντρεμένοι. Ήταν ένα πολύ δυνατό κορίτσι, είχε να δώσει πολλά», πρόσθεσε ο σύντροφος της 37χρονης αθλήτριας.

Πύρρος Δήμας: Ήταν μαχήτρια η Άρτεμις

Στην εκπομπή μίλησε και ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος χαρακτήρισε «μαχήτρια» την Άρτεμις. «Η κοπέλα έχασε την μάνα της από καρκίνο. Το πάλεψε, είχε το πρόβλημα που είχε… Ήταν μαχήτρια η Άρτεμις».

Αναφερόμενος στο πώς έμαθε την θλιβερή είδηση του θανάτου της αθλήτριας, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Ξυπνήσαμε το πρωί και μάθαμε τα δυσάρεστα νέα. Δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη, την είχαμε μάθει να κερδίζει. Το να χάνονται νέοι άνθρωποι είναι πολύ δύσκολο και προσωπικά δεν το ανέχομαι, γιατί δεν έχουν ζήσει την ζωή τους, δεν έχουν προλάβει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτό είναι που με πειράζει και με ενοχλεί».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ