Αρτέμιδα: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα με έξι νεκρούς – Νέες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες για το μακελειό στην Αρτέμιδα. Έξι άνθρωποι έπεσαν νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς, που συνέβη στην οδό Αρίωνος το απόγευμα της Δευτέρας (11/9).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, πέντε άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε ένα αυτοκίνητο που φέρει γερμανικές πινακίδες, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου προφανώς στην προσπάθειά του να γλιτώσει, βγήκε έξω από το όχημα.  Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες τον «γάζωσαν». Ο άνδρας περπάτησε λίγα μέτρα και έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πίσω από το αυτοκίνητο.

Όλοι φέρουν τραύματα από 9αρι όπλο, ενώ όλες οι πόρτες του οχήματος βρέθηκαν ανοιχτές, όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο βρίσκονται στελέχη του Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία και μένει να διαπιστωθεί αν είναι σεσημασμένοι.

Αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, όμως νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών. Συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ