Άρτα: Στον ανακριτή ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – ΒΙΝΤΕΟ

Με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει το παραμικρό πέρασε το κατώφλι του ανακριτή λίγα λεπτά μετά τις 15.00 ο 29χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο  πρώην πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα στο Αστροχώρι Άρτας.

O 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς μεταξύ τους. Ο 29χρονος ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο πρώην ζεύγος. Τότε βγήκε ο πρώην πεθερός του και έγινε το κακό, αφού πρώτα ο 29χρονος είχε πάει και είχε πάρει το όπλο από το αυτοκίνητο.

«Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου» ανέφερε για τη στιγμή της δολοφονίας στην κατάθεσή της, η πρώην σύζυγος του 29χρονου δράστη. Από την άλλη, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της.

Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι το γιατί, ενώ πάει να επισκεφτεί το παιδί του, έχει μαζί του όπλο. Σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει στον ανακριτή, όπως επίσης και το που και γιατί το πέταξε το όπλο στη συνέχεια.
Δείτε το βίντεο του epirus-tv-news με τη στιγμή που ο 29χρονος φθάνει στο γραφείο του ανακριτή:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ