Άρτα: Νέες αποκαλύψεις για το επεισόδιο ξυλοδαρμού ιερέα για… τα μάτια της παπαδιάς – Τι καταγγέλλει η πρεσβυτέρα

Ανάστατη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία στην Άρτα μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ ιερέα και ενός άλλου άνδρα για τα… μάτια της πρεσβυτέρας.

Όλα συνέβησαν όταν ο ιερέας από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε πάει στο γραφείο του δικηγόρου της πρεσβυτέρας, με την οποία είναι σε διάσταση και την ώρα που έφευγε συνάντησε τον άνθρωπο για τον οποίο πιστεύει ότι είναι εραστής της παπαδιάς.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο πεζοδρόμιο, όπου και ακολούθησε ένας έντονος καβγάς. Ο ιερέας είχε μαζί του και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Τα κορίτσια άρχισαν να καλούν σε βοήθεια για τον πατέρα τους με τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων να σπεύδουν για να τους χωρίσουν. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον ιερέα να παίρνει χθες, Μ. Τρίτη εξιτήριο, όμως επέστρεψε σήμερα καθώς αισθανόταν ζαλάδα.

Ο παπάς μαζί με την πρεσβυτέρα βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου από τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ χθες, παράλληλα, εκδικάστηκε η επιμέλεια και η διατροφή των παιδιών, την οποία ανέλαβε ο πατέρας τους. Στην εκπομπή T-live μίλησε η πρεσβυτέρα, η οποία μεταξύ άλλων, κατήγγειλε ότι ο ιερέας χειροδίκησε σε βάρος της:

«Είμαστε σε διάσταση και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Με τον σύζυγό μου, που είμαστε εν διαστάσει, υπήρχαν προβλήματα καθώς υπήρχαν χειροδικίες και ζήλειες, καθώς δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά. Ήθελε να κάθομαι αποκλειστικά στο σπίτι και να μαγειρεύω, να πλένω και να φροντίζω τα παιδιά.

Εγώ, σαν άνθρωπος, είμαι ένα άτομο κοινωνικό που ήθελε να δουλέψει. Σχετικά με τις χειροδικίες πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματούσαν, αλλά δεν γινόταν. Στις 23 Δεκεμβρίου έφυγα από το σπίτι καθώς χειροδίκησε σε βάρος μου και μου άρπαξε το κινητό, καθώς πίστευε ότι στέλνω μήνυμα στην εξωσυζυγική μου σχέση. Ο πρώην σύζυγός μου σταμάτησε το συγκεκριμένο άνθρωπο και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον άνθρωπο του ξυλοδαρμού, διατηρούμε μία απλή φιλική σχέση» δήλωσε η παπαδιά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ