Άρτα: «Kρυβόμουν επειδή σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω» είπε στον αδελφό του ο 29χρονος δράστης- ΒΙΝΤΕΟ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η συνομιλία που είχε ο 29χρονος με τον αδερφό του πριν παραδοθεί για τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του δράστη, μιλώντας στο Star, o 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη αλλά γιατί σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. «Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε “αδερφέ, θέλω να παραδωθώ. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει”», είπε στον αδερφό του.

Ο ίδιος πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο 29χρονος πριν την αστυνομία, όπου ο δράστης του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Μετά το σκέφτηκε καλό και ήθελε να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη. Καταστραφήκαμε και εμείς και αυτός και η οικογένεια. Είχαμε καλές σχέσεις με τον κόσμο, είχαμε ένα παιδάκι…», ανέφερε ο αδερφός του δράστη.

«Ο δράστης δηλώνει ότι δεν πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του. Ό,τι συνέβη, συνέβη κατόπιν ενεργειών δυστυχώς που θόλωσαν το μυαλό του, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει την πρώην σύζυγό του ούτε όμως και το θύμα. Δεν είχε σκοπό να διαφύγει. Ήταν και κατάσταση αμόκ», είπε ο δικηγόρος του 29χρονου, Ιωάννης Νεραντζάς.

Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς ήταν πως μετάνιωσε και ζητά συγγνώμη. Το όπλο του, πάντως, δεν έχει βρεθεί, καθώς το πέταξε κάπου στα βουνά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ