Άρτα: «Εγώ θα σε στηρίξω» – Τα λόγια της μητέρας στον σύζυγό της που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο

Σε φιλικό σπίτι φιλοξενούνται, μετά την κηδεία του 5.5. μηνών βρέφους τους, οι γονείς από την Άρτα. Οι ψυχολόγοι συμβούλεψαν το ζευγάρι να μην επιστρέψει προς το παρόν στον χώρο που έζησαν μαζί με το μονάκριβο παιδί τους.

Θρήνος στην Άρτα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του βρέφους – Κατέρρευσε ο πατέρας

«Θα μείνουμε δυνατοί, εγώ θα σε στηρίξω».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής κηδείας(14/5) στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών το ζευγάρι ήταν συνεχώς αγκαλιασμένο. Η μητέρα, παρά τον ανείπωτο πόνο της, κρατούσε σφιχτά το χέρι του πατέρα, ο οποίος κατέρρευσε δύο φορές κατά τη διάρκεια της κηδείας του παιδιού. «Το παιδάκι μου, το παιδάκι μου», μονολογούσε ο τραγικός πατέρας, ενώ η σύζυγός του, δίπλα του του ψιθύριζε, σύμφωνα με το STAR: «θα μείνουμε δυνατοί, εγώ θα σε στηρίξω». 

Την ίδια στιγμή, συγγενείς και φίλοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τον τραγικό πατέρα, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δεν τρώει, δεν πίνει νερό και καθημερινά καταρρέει και αυτός είναι ο λόγος που η σύζυγός του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο.

Γλυκά και μπομπονιέρες στην κηδεία

Έξω από τον ιερό ναό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα, όπου έγινε η κηδεία του άτυχου βρέφους, υπήρχαν μπομπονιέρες και κουτιά με γλυκά, όπως είθισται να γίνεται στις βαπτίσεις, καθώς το μωράκι πήρε το όνομα Λυδία-Ελένη, σε ειδική τελετή. Ανάμεσα στις ροζ μπομπονιέρες υπήρχαν η φωτογραφία της μικρούλας και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ