Άρση μέτρων: Τι ισχύει για εστιατόρια, μπαρ και συναυλίες

Νέο “κύμα” άρσης μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ειδικά για την εστίαση, ανακοινώθηκε ότι στις 6 Ιουνίου επανεκκινεί η λειτουργία των εσωτερικών χώρων των καταστημάτων, οι υπηρεσίες εστιατορίου μέσα σε ξενοδοχεία ύπνου, οι υπηρεσίες παροχής γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις (όχι από κινητές καντίνες) αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχονται από αναψυκτήρια.

Από τις 8 Ιουνίου αρχίζουν ξανά οι υπηρεσίες μπαρ που παρέχονται από χορευτικά κέντρα, οι υπηρεσίες που παρέχονται από κέντρα διασκέδασης-καμπαρέ, night club, μπουάτ, ντισκοτέκ. Επίσης, λειτουργούν ξανά οι υπηρεσίες που παρέχονται από άλλα καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι υπηρεσίες που παρέχονται από καφενεία, με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια, οι υπηρεσίες που παρέχονται από καφετέρια με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο και οι υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών (χωρίς εκδηλώσεις).

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι δραστηριότητες πάρκων αναψυχής και άλλων θεματικών πάρκων και οι υπόλοιπες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Τέλος, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου επανεκκινούν οι δραστηριότητες με αντικείμενο την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράστασης με παρουσία κοινού δηλαδή συναυλίας και καλλιτεχνικής εκδήλωσης, καθώς και οι υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ