Αρπαγή Μαρκέλλας – Δικηγόρος 33χρονης: Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν κατέθεσε – ΒΙΝΤΕΟ

Διαφορετική στάση κρατά πλέον η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας καθώς πλέον ισχυρίζεται πως ο λόγος που πήρε την 10χρονη ήταν αν την προστατεύσει καθώς ήταν παραμελημένη από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, κ. Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 απέδωσε αυτήν την αλλαγή στους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης στο γεγονός πως στην αρχική της κατάθεση ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Σημείωσε μεταξύ άλλων πως η 33χρονη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μέσα από τα κρατητήρια ζητά συγγνώμη υπερασπιζόμενη πως δεν είχε ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί.

Σημειώνεται πως η 33χρονη απολογείται σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ