Αρνείται ο γιατρός ότι ζήτησε φακελάκι για τον τοκετό

Αρνείται ο γιατρός ότι ζήτησε φακελάκι 1000 ευρώ, μετά τον τοκετό, από τον πατέρα του νεογέννητου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φάκελος με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα δόθηκε, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης του μαιευτήρα με τον πατέρα.

Με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, ο γιατρός αρνείται την κατηγορία, εξηγώντας ότι ο ίδιος δεν απαίτησε ποτέ φακελάκι από τον πατέρα και πως ο καταγγέλλων φέρεται να έβαλε το φακελάκι στην τσέπη του, ως απόφαση του ζευγαριού να του κάνουν «ένα δώρο», καθώς είχαν πάει όλα καλά, κατά την καισαρική τομή

«Η καταγγελία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Ασφαλώς και δεν απαίτησα το παραμικρό ποσό για τον τοκετό. Στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η αλήθεια. Ασκώ το λειτούργημα κοντά 20χρόνια, χωρίς ποτέ να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε βάρος μου καταγγελία και εννοείται ότι δεν έχω περάσει ποτέ από πειθαρχικό», δήλωσε ο μαιευτήρας στον ΑΝΤ1.

Ο συνήγορός του, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε πως ο γιατρός «δεν ζήτησε ποτέ φακελάκι και θα αποδειχθεί στην δίκη από λοιπές ενέργειές του ό,τι ο γιατρός δεν έχει σχέση με όσα τον κατηγορούν».

Σε βάρος του  γιατρού του δημόσιου μαιευτηρίου που είχε συλληφθεί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, και πλέον αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, ενώ οι Αρχές ερευνούν περιστατικά που έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος μαιευτήρας κατά το παρελθόν.

Η συνομιλία με τον «καλωδιωμένο» πατέρα

Η συνομιλία 56 δευτερολέπτων με τον σύζυγο της λεχώνας, που ήταν «καλωδιωμένος» από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δίνει «εικόνα» για όσα έγιναν μέσα στο γραφείο του ιατρού. Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας, πρώτα θα δίνονταν τα 500 ευρώ και άλλα τόσα, λίγες ημέρες αργότερα. Ο διάλογος που κατέγραψε ο «κοριός»:

Γιατρός: Περιμένουμε το ΟΚ μόνο από τους παιδιάτρους.
Πατέρας: Ναι, μόλις δώσουν το ΟΚ φεύγουμε. Τι άλλο;
Γιατρός: Τίποτα.
Πατέρας: Οπότε, τελειώσαμε. Ε, σου ’χω και τα λεφτά, ρε παιδί μου, τα 500 ευρώ που σου είπα… και τα άλλα 500 ευρώ, σου είπα, ρε παιδί μου, στις 20 – 22 (ενν. του μηνός) που πληρώνομαι, να σου ξαναδώσω και τα άλλα.
Γιατρός: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, υγεία να έχεις, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Πώς θα δουν το μωρό τα άλλα παιδιά;
Πατέρας: Το έχουν ήδη δει, μέσω Viber

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ