Άργος Ορεστικό: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που καταπλακώθηκε από συντρίμμια κτιρίου

Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που καταπλακώθηκε από συντρίμμια στο εσωτερικό παλιού οικήματος στην περιοχή των Μαχαιράδικων στο Άργος Ορεστικό.

Έπειτα μία αγωνιώδη επιχείρηση που διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες, το άτομο που εγκλωβίστηκε κάτω από τα μπάζα μετά την εσωτερική κατάρρευση στο εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου οικήματος, εντοπίστηκε νεκρό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων, όπου έπειτα από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε ένα άτομο το οποίο πέθανε, αφού καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που βρίσκονταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης τα οποία ειδοποίησαν τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στον ditikostipos.gr δύο άτομα, για άγνωστο λόγο, βρέθηκαν μέσα στο παλιό οίκημα, στο οποίο πριν από αρκετά χρόνια λειτουργούσε αντιπροσωπεία τσιγάρων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο παλιό κτίριο, το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το δεύτερο άτομο που βρισκόταν στον κάτω όροφο.

Καστοριά

Όσο ήταν σε εξέλιξη οι αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Το άλλο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του και να απομακρυνθεί με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ συνέδραμε και μηχάνημα έργου από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Καστοριά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ