Αργολίδα: Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου στην Κοιλάδα – Τι κατέθεσε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Με την κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου καπετάνιου στην Κοιλάδα συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου και τον έναν από τους δύο συνήγορους υπεράσπισης ο μάρτυρας επιβεβαίωσε ότι η ομολογία της ανθρωποκτονίας του άτυχου καπετάνιου από την σύζυγό του, δόθηκε ενώπιον ενός έμπειρου εισαγγελέα.

Απαντώντας σε ερώτηση της υπεράσπισης σχετικά με τη μη υπογραφή της ομολογίας από την κατηγορούμενη, ο αστυνομικός είπε ότι αυτό δεν έγινε καθώς η χήρα του καπετάνιου δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της που της συνέστησε να μην υπογράψει τίποτα.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., τόνισε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρα ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτοχειρίας ενώ αναφέρθηκε και στους έντονους καβγάδες που είχε το ζευγάρι.

Η κατάθεσή του θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση και θα ακολουθήσει η εξέταση του πραγματογνώμονα της οικογένειας. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ