Αράχωβα: Η κατάθεση «κλειδί» για τον θάνατο του Όλιβερ – Τι αναφέρουν οι φιλοζωικές οργανώσεις

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τις συνθήκες θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα. Ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων, η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Σύμφωνα με το Mega, ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ.

Την ίδια ώρα, οι φιλοζωικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης. Συγκεκριμένα, όπως λένε, πρόκειται για άνθρωπο που έχει πολλές διασυνδέσεις, ενώ έδωσαν ακόμη και τελεσίγραφο 48 ωρών ώστε να αποκαλυφθεί το όνομα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ