ΑΠΘ: Σε σοκ η συμφοιτήτρια του 19χρονου που έπεσε από το παράθυρο – Πώς έγινε το ατύχημα

Συμφοιτήτρια του 19χρονου που έπεσε από το παράθυρο της Νομικής Σχολής στο ΑΠΘ περιέγραψε το τρομακτικό περιστατικό.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, «ήμουν στην αίθουσα και θα άρχιζε το μάθημα, όταν ξαφνικά ακούσαμε «έπεσε το παιδί». Κανείς μας δεν ήθελε να το πιστέψει. Πήγαμε στο παράθυρο και καταλάβαμε ότι έπεσε από τον 3ο όροφο». Η ίδια δήλωσε ότι το σοκ για τους παριστάμενους ήταν μεγάλο και πρόσθεσε ότι «ο Θεός φύλαξε το παιδί».

«Είναι τραγικό που έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να καταλάβουμε τι γίνεται στα πανεπιστήμια, για την κατάσταση στα πανεπιστήμια» είπε.

Όπως υποστήριξε, «είμαστε πάρα πολλά άτομα επειδή έχουν συμπτύξει τα τμήματα. Κανονικά στην αίθουσα είμαστε 100 άτομα σε κάθε τμήμα, τώρα είμαστε 200 επειδή υπάρχει έλλειψη διδακτικού προσωπικού. Είμαστε πολλά παιδιά και η κατάσταση είναι ασφυκτική, ειδικά όταν φοράς και μάσκα με τόσο κόσμο στην αίθουσα είναι δύσκολο να πάρει κανείς μια σωστή ανάσα. Γι’ αυτό και τα παράθυρα είναι ανοιχτά. Και οι καθηγητές το λένε να μένουν ανοιχτά τα παράθυρα για να μπορούμε να πάρουμε ανάσα και για λόγους υγιεινής. Το παιδί, από ότι έχω καταλάβει δεν είδε ότι το παράθυρο ήταν ανοιχτό και για αυτό έπεσε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ