ΑΠΘ-Αποφασίζουν οι διοικητικοί

ΑΠΘ-Αποφασίζουν οι διοικητικοί

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σήμερα στις 12:30, όπου θα ανακοινώσουν και τις νέες αποφάσεις τους για το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους έχει, ως εξής:

«Το υπουργείο Παιδείας, τις τελευταίες ημέρες, προχώρησε με απόλυτη αυθαιρεσία και καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου, στην έκδοση των τελικών πινάκων κατάταξης και του ΦΕΚ που θέτει σε διαθεσιμότητα τους διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων.

Χωρίς να διασταυρώσει τα δηλωθέντα στοιχεία, απειλώντας και ξηλώνοντας την τριμελή Επιτροπή που θα επικύρωνε τους πίνακες, τελικά την αντικατέστησε με πειθήνιους υπαλλήλους του υπουργείου, που δεν έφεραν αντίρρηση στην απαράδεκτη διαδικασία.

Οι τραγικές επιπτώσεις της διαθεσιμότητας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά και, γενικότερα, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι επικείμενες δράσεις του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του ΑΠΘ στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα, θα εκτεθούν σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12.30, στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ».

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ