Απροσπέλαστα τα πεζοδρόμια και στον Άγιο Δημήτριο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε προέκταση… πάρκινγκ έχουν μετατραπεί πεζοδρόμια στον Άγιο Δημήτριο. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, συνηθισμένο φαινόμενο και στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως και σε πολλές άλλες, αποτελούν τα σταθμευμένα οχήματα σε πεζοδρόμια.

πάρκινγκ στον Άγιο Δημήτριο

πάρκινγκ Άγιος Δημήτριος

Κάτοικοι διαμαρτύρονται καθώς τα σταθμευμένα οχήματα σε συνδυασμό με την τοποθέτηση πινακίδων, φαναριών ή κολώνων φωτισμού σε κοντινή απόσταση καθιστούν απροσπέλαστα τα πεζοδρόμια για πεζούς, για ΑμεΑ, αλλά και για τα παιδικά καροτσάκια.

Το αποτέλεσμα είναι να κινούνται στον δρόμο, κινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ