Απόστολος Τζιτζικώστας: Ο Περιφερειάρχης έβαλε ποδιά και μαγείρεψε – ΦΩΤΟ

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε στις δύο διοργανώσεις “DETROP BOUTIQUE” και “ARTOZYMA” που πραγματοποιήθηκαν από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος μάλιστα, σε ειδική εκδήλωση μαγειρικής και γευσιγνωσίας για την προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας και με τη βοήθεια των σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδoς, μαγείρεψε ποντιακό περέκ με κοτόπουλο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος μαγείρεψε κόκκινη κολοκύθα με μπάτζο, κερδίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους επισκέπτες των εκθέσεων.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη την ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, η οποία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής της Στουτγκάρδης. «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι πάντα κοντά στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας, καθώς αποδεικνύεται ότι η εμπιστοσύνη που έχουμε σε εσάς έχει σοβαρό υπόβαθρο. Περίτρανη απόδειξη είναι το σημαντικό βραβείο που φέρατε, αλλά, εκτός από τα βραβεία, σημαντική είναι η συνεισφορά σας στο να γνωρίσει ο κόσμος τη Μακεδονική κουζίνα, τα μακεδονικά προϊόντα και φυσικά τον τουριστικό μας προορισμό, τη Μακεδονία μας. Θα συνεχίσουμε και το 2020 την προσπάθεια που κάνουμε σε 70 εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, τουριστικές και αγροτοδιατροφικές, προκειμένου να προβάλλουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Κεντρική Μακεδονία μοναδική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, ως ένδειξη ευχαριστίας προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χάρισε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρη Μπάτο το πιάτο που έφερε η ομάδα Ολυμπιονικών από την Στουτγκάρδη.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: ant1news.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.