Απόστολος Λύτρας: Στο «σφυρί» η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι

Σε πλειστηριασμό βγαίνει η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος έχει συλληφθεί για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγού του.

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – «Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω»

Το ακίνητο που διατηρεί στο Χαλάνδρι ο δικηγόρος θα βγει σε πλειστηριασμό την επόμενη Τετάρτη για ένα χρέος ύψους 450.000 ευρώ.

Η τιμή προσφοράς για την μεζονέτα ανέρχεται στα 367.877 ευρώ ενώ στο σφυρί βγαίνει και το πάρκινγκ με τιμή προσφοράς στα 11.132 ευρώ.

Απόστολος Λύτρας: Τα μηνύματα που εστάλησαν στην ομαδική συνομιλία στο Viber – «Σεβαστείτε τα άτομα που δουλεύουν για εσάς»

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Απόστολος Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης – Θα οδηγηθεί στη φυλακή

Το υπόγειο της μεζονέτας έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, ένα ημιυπαίθριο χώρο προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, επιφάνειας 11,88 τ.μ. Συνολικά το ισόγειο έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, διάδρομο, 1 ημιυπαίθριο χώρο και έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK