Απόστολος Λύτρας: Νέο βίντεο από το βράδυ του ξυλοδαρμού – Οι στιγμές πριν το ζευγάρι αποχωρήσει από το μαγαζί

Απόστολος Λύτρας

Ένα νέο βίντεο από το βράδυ του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι διασκέδαζε με άλλα φιλικά ζευγάρια σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, όταν ξεκίνησε ο διαπληκτισμός τους. Εξαιτίας του καβγά αποχώρησαν από το μαγαζί και ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε στην σύζυγό του, μέσα στο αυτοκίνητο, ξυλοκοπώντας την άγρια. Τελικά, μετέβησαν σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματα της γυναίκας και ο ποινικολόγος συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ, διακρίνεται ο Απόστολος Λύτρας να διασκεδάζει μέσα στο μαγαζί όπου ξεκίνησε ο διαπληκτισμός με την σύζυγό του. Ο ποινικολόγος φαίνεται να είναι ήρεμος. Λίγες στιγμές αργότερα, το ζευγάρι αποχώρησε από το κέντρο.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό σήμερα, η 37χρονη Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στο Α.Τ. Παλλήνης και πριν από λίγο προσήχθη στην Εισαγγελία. Την ίδια ώρα, αναζητείται ο γνωστός ποινικολόγος, προκειμένου, επίσης, να συλληφθεί.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση και για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά του σπιτιού όσο και του όρου της απαγόρευσης της συναναστροφής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετέβη μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο χθες (18/6) το βράδυ στο σπίτι όπου διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να πάρει κάποια ρούχα του.
Ωστόσο, αυτό το γεγονός, αιφνιδίασε και αναστάτωσε την Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία πάτησε το κουμπί πανικού, θεωρώντας πως έξω από την οικία βρισκόταν ο γνωστός ποινικολόγος. Μάλιστα, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και εκλήθη στο σημείο το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, ο δικηγόρος της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου, Θέμης Σοφός, αναμένεται εντός της ημέρας να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου. Θα ζητήσει δε, την αντικατάσταση των όρων που του επιβλήθηκαν μετά την απολογία του με προσωρινή κράτηση.

Exit mobile version