Απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους πέντε μαθητές

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κόρινθο η υπόθεση απόπειρας ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, οι δύο εκ των πέντε μαθητών ηλικίας 13-15 ετών αποφασίστηκε να προφυλακιστούν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα αφορούν στην εμφάνισή τους σε Αστυνομικό Τμήμα και ενδεχομένως στην αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Η απολογία των πέντε κατηγορουμένων ήταν μαραθώνια καθώς άρχισε χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι και διακόπηκε στη 01.00 τα ξημερώματα, ενώ η ανάκριση συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επίθεση στο 14χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου. Το κορίτσι που είναι σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε σε δομή στην Αθήνα για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα άρχισαν ύστερα από την καταγγελία της μητέρας της στις Αρχές, οπότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της επίθεσης.

Αρνούνται τις πράξεις οι ανήλικοι μαθητές

Από την πλευρά των συνηγόρων των πέντε κατηγορουμένων μαθητών που ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης, υποστηρίζεται ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις που τους αποδίδονται, οι μαθητές απλώς έπαιζαν με την 14χρονη και δεν προχώρησαν σε κάτι άλλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ