Αποκλειστικό – Η πρώτη δικαστική απόφαση κατά της ΠΥΡΣΟΣ

Η πρώτη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους της ΠΥΡΣΟΣ SECURITY είναι γεγονός. 

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ασφάλειας Χρηματαποστολών- Φυλάκων εκδόθηκε σήμερα η πρώτη δικαστική απόφαση που βοηθάει σημαντικά την είσπραξη των οφειλομένων ποσών δεδουλευμένων αποδοχών και αποζημιώσεων καταγγελίας για τους εργαζομένους της εταιρείας ΠΥΡΣΟΣ SECURITY. Πρόκειται για προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία διατάσσεται η συντηρητική κατάσχεση των οφειλομένων ποσών σε βάρος της εταιρείας. Η κατάσχεση αφορά σε ποσό μέχρι 59.300 ευρώ για περίπου 20 εργαζόμενους που είχαν προσφύγει κατά της εταιρείας.  

Τους εργαζόμενους εκπροσώπησαν τα δικηγορικά γραφεία Βιολέττα Βασιλάκου και Δημήτρη Περπατάρη, ενώ υπήρξε πρόσθεση παρέμβαση από την Πανελλήνια Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφάλειας Χρηματαποστολών- Φυλάκων. 

“Με την απόφαση αυτή που είναι και άμεσα εκτελεστή ανοίγει ο δρόμος της αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, η οποία αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα άφησε στο δρόμο εκατοντάδες απλήρωτους εργαζόμενους” αναφέρει η ΠΟΥΑΧΦ. 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ