Αποκαλυπτική μαρτυρία για το κύκλωμα μαστροπών που “έμπλεκε” στα δίχτυα του φοιτήτριες -ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες φοιτήτριες και μαθήτριες πέφτουν θύματα “ροζ” κυκλωμάτων. Τα μέλη τους πλησιάζουν τα κορίτσια μέσω διαδικτύου αναζητώντας συνοδούς και στη συνέχεια τις εκβιάζουν και τις εξωθούν στην πορνεία. Μία από τις κοπέλες μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκαλύπτει τον τρόπο δράσης του κυκλώματος μαστροπών.

Η διευθύντρια της Red Umbrella, Άννα Κουρουπού λέει πως “ένα κορίτσι 14 και 15 ετών είναι τόσο εύκολο να θαμπωθεί από ένα σούπερ κινητό ή ένα χρυσό ρολόι οπότε αυτή είναι η πρώτη παγίδα. Δεν μπορεί πλέον να φύγει διότι αυτοί την έχουν φωτογραφήσει κρυφά την απειλούν με την οικογένειά της, ξέρουν τα πάντα για τη ζωή της”.

Μία 18χρονη μαθήτρια μιλά στον ΑΝΤ1 και εξομολογείται: “Μας είπαν ότι πρέπει να φωτογραφηθούμε γυμνές για την εν λόγω ιστοσελίδα. Μας εγγυώνταν ότι δεν θα φαίνονται τα πρόσωπά μας και κανείς δεν θα ξέρει τι δουλειά κάνουμε αναφέροντάς μας διαρκώς ότι η δουλειά είναι νόμιμη και ασφαλής”. Όπως πρόσθεσε: “Οι φωτογραφίες μας αναρτήθηκαν στο σάιτ του γραφείου. Καθημερινά πραγματοποιούσα τέσσερα ερωτικά ραντεβού έναντι 140 ευρώ την ώρα, ποσό από το οποίο έπαιρνα τα μισά και τα άλλα μισά το γραφείο”

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ